Inbjudan till kriterieworkshop för upphandling av livsmedel

Publicerad

Vi välkomnar både köpare och säljare inom offentlig sektor till våra workshoptillfällen om livsmedelsupphandling under våren.

Vid fem tillfällen under mars och april bjuder Upphandlingsmyndigheten in till workshoppar om livsmedelsupphandling. Syftet med workshopparna är  att bidra till en kompetenshöjning inom användningen av hållbarhetskriterier för livsmedelsupphandling.  

– Vårt mål är att köpare inom offentlig sektor ska kunna använda våra kriterier efter deras givna förutsättningar och strategiska mål. Och att säljare inom offentlig sektor ska få ökad förståelse för den offentliga kundens strategiska inköpsprocess och skapa förutsättningar för verifiering och uppföljning genom leverantörsförsäkran, säger Monica Sihlén segmentansvarig livsmedel på Upphandlingsmyndigheten.

Målgrupp för workshop den 16, 22 och 29 mars: Köpare inom offentlig sektor, upphandlare och kostchefer. 

Målgrupp för workshop den 3 och 25 april: Säljare till offentlig sektor, t.ex. leverantörer, förädlare, importörer, små och medelstora företag (SME).  

Vid frågor eller funderingar om workshopparna mejla gärna helena.robling@uhmynd.se

Till inbjudan och anmälningsformulär:

Senast uppdaterad:

Relaterad information

TWITTER

Tweeta @uhmynd