Har du besökt vår betawebbplats?

Nyhet

Många av våra besökare har nu hittat till vår betawebbplats och vi vill tacka för all den utvecklande återkoppling vi får. Den hjälper oss att göra webbplatsen bättre allt medan vi nu fyller på med nytt stöd under hösten. Passa på att bli vår nya testpilot!

I juni lanserade vi en betaversion av vår kommande webbplats, med grundläggande information och stöd genom inköpsprocessens olika delar. Vi fyller nu på med innehåll och funktioner så att våra besökare i slutet av året kommer att hitta allt vårt stöd samlat på vår nya webbplats. I den första publicering efter sommaren har vi lagt upp

Välkommen feedback

På betawebbplatsen har vi en funktion för feedback från besökare – en liten rosa pop-up-ruta i slutet på sidan med frågan ”Hjälpte den här sidan dig?”. Genom den får vi värdefulla insikter om vad som saknas på sidan och vad som fungerar bra.

Fram till i början av september har betawebbplatsen haft drygt 11 000 sidvisningar. Nästan 300 av våra besökare har lämnat feedback, varav 75 procent har svarat att sidan hjälpte dem. De som svarar att de inte blivit hjälpta kan lämna information om vad de söker efter, och vi kan med denna återkoppling jobba på att förbättra innehållet på webbplatsen. Men även de som tycker att de blir hjälpta har möjlighet att berätta mer för oss om vad de letade efter.

Vad tycker du om vår betaversion? Gå in och testa och ge oss gärna feedback.

Anmäl dig som testpilot

Vi vill utveckla webbplatsen tillsammans med våra användare och söker därför efter testpersoner som vill vara med och påverka utvecklingen genom att testa betawebbplatsen, hjälpa oss utvärdera funktionalitet eller innehåll och ge oss feedback. Vi önskar därför ha kontakt med dig som på något vis jobbar med eller berörs av inköp och upphandling, både på köpar- och säljarsidan i den offentliga affärer, för att testa våra idéer och lära oss mer om vad just du behöver.

Anmäl dig som testpilot!

Snart kommer det att vara ännu enklare att hitta relevant information om offentlig upphandling och statsstöd. Vi utvecklar vårt digitala erbjudande, inklusive webbplats, för att du snabbt ska hitta relevant information och stöd

Vi genomför just nu ett utvecklingsprojekt för vårt digitala erbjudande. Utvecklingsarbetet utgår från behovsanalys och intervjuer med målgrupperna för vårt stöd, och sker kontinuerligt tillsammans med våra besökare på webbplatsen.

Mer information om utvecklingsprojektet

Senast uppdaterad:

Relaterad information

TWITTER

Tweeta @uhmynd