Hjälp oss hitta upphandlingar där man har säkerställt schyssta arbetsvillkor och hur dessa har följts upp

Nyhet

Genom att ställa krav på schyssta arbetsvillkor i upphandlingar bidrar du som upphandlande myndighet till att använda skattemedel på ett ansvarsfullt sätt. Nu behöver vi din hjälp med att lyfta fram exempel på hur man följer upp de arbetsrättsliga villkoren man har ställt i upphandlingen som kan inspirera andra.

Har du själv gjort en socialt hållbar upphandling där du ställde krav på arbetsrättsliga villkor enligt kollektivavtal och som du har följt upp och vill dela med dig av eller känner du till någon annan organisation som har gjort det? 

Om ja, hör av dig till lena.mardh@uhmynd.se.se senast den 30 juni.

Berätta kort om hur du ställde arbetsrättsliga villkor enligt kollektivavtal i upphandlingen och hur du genomförde uppföljningen av villkoren samt vem vi kan kontakta för mer information. 

Under hösten 2019 kommer vi på vår webbplats att presentera några av de uppföljningar av kontrakt med arbetsrättsliga villkor som har gjorts runt om i landet. Vi vill visa på att det går att följa upp och på så sätt inspirera andra upphandlande myndigheter och enheter. 

Senast uppdaterad:

Relaterad information

TWITTER

Tweeta @uhmynd