Så hjälper vi dig att upphandla rätt

Nyhet

Upphandlingsmyndigheten är med i Konkurrensverkets podcast Konkurrenten. Mattias Ljungkvist från Upphandlingsmyndighetens kundenhet samtalar med Martin Bäckström från Konkurrensverket på temat "Så hjälper vi dig att upphandla rätt".

Konkurrensverket och Upphandlingsmyndigheten har samma mål, en effektiv offentlig upphandling. Men myndigheterna arbetar med upphandlingsfrågor på olika sätt. Vad skiljer myndigheterna åt och vad har de gemensamt? Vilka frågor svarar Upphandlingsmyndigheten på, och när bör du vända dig till Konkurrensverket?

Lyssna på Konkurrenten, Konkurrensverkets podcast, som denna gång gästas av Mattias Ljungkvist från Upphandlingsmyndighetens kundenhet. Han samtalar med Martin Bäckström från Konkurrensverket på temat "Så hjälper vi dig att upphandla rätt".

Utökat stöd i Frågeservice

För att utveckla Upphandlingsmyndighetens stöd och ännu bättre leva upp till våra kunders behov, har vi från och med innevarande vecka och framöver utökat bemanningen i Frågeservice. Nu bemannas Frågeservice av två personer måndag till torsdag, klockan 09.00 till 12.00.

Senast uppdaterad:

Relaterad information

TWITTER

Tweeta @uhmynd