Uppdaterat stöd för socialt hållbar upphandling och för livsmedel

Nyhet

Inom kort är allt vårt stöd uppdaterat och överfört till vår betawebbplats som kommer att ta över som ordinarie webbplats innan årsskiftet. Senaste tillskotten är bland annat vårt stöd för livsmedel och måltidstjänster samt stöd för socialt hållbar upphandling, inklusive arbetsrättsliga villkor och ansvarsfulla leveranskedjor.

Just nu är det rena tomteverkstan på Upphandlingsmyndigheten där vi i snabb takt fyller på julklappssäcken, vår nya webbplats, med stöd som har setts över, uppdaterats och kundanpassats. Samtidigt har vi dialog med våra webbesökare genom användningstester så att vi kan göra korrigeringar och förbättringar innan slutlig lansering. Allt för att den nya webbplatsen ska leva upp till våra kunders behov och tillgänglighetskrav.

På vår betawebbplats hittar du nu även uppdaterat stöd för:

Vi uppmuntrar dig att besöka vår betawebbplats och gärna ge oss feedback på vårt innehåll och funktioner!

Vår betawebbplats

Snart kommer det att vara ännu enklare att hitta relevant information om offentlig upphandling och statsstöd. Vi utvecklar vårt digitala erbjudande, inklusive webbplats, för att du snabbt ska hitta relevant information och stöd

Vi genomför just nu ett utvecklingsprojekt för vårt digitala erbjudande. Utvecklingsarbetet utgår från behovsanalys och intervjuer med målgrupperna för vårt stöd, och sker kontinuerligt tillsammans med våra besökare på webbplatsen.

Mer information om utvecklingsprojektet

Senast uppdaterad:

Relaterad information

TWITTER

Tweeta @uhmynd