Fullsatt på konferensen i fredags!

Av: Susanne Lång 0

Tack till alla som deltog under vår första konferens som gick av stapeln i fredags. 400 stycken upphandlingsintresserade deltagare fyllde konferenslokalen till bristningsgränsen. Stämningen var hög och jag hörde upphandling diskuteras under pauser och lunch.

Det är det en sådan här dag är till för. Att diskutera vårt hjärteämne offentlig upphandling. Vi på Upphandlingsmyndigheten vill lyfta viktiga områden och vi vill att diskussionerna ska flöda. Vikten av det strategiska arbetet för att skapa goda offentliga affärer var ett budskap vi lyfte under förmiddagen. Under eftermiddagen erbjöd vi olika fördjupningsspår inom juridiska frågor, tidig dialog, kvalitetskrav vid tjänsteupphandlingar och hållbar upphandling.

Om du inte hade möjlighet att vara med, går det att se förmiddagens pass samt fördjupningsspåret om Lagligt och lämpligt - upphandlingsjuridik och praktik i våra webbfilmer från dagen. Förutom webbfilmer hittar du här även samtliga presentationer från dagen.

Vi tackar för oss denna gång och återkommer vid andra tillfällen. Vi arrangerar frukostseminarier som vi webbsänder och deltar på andras konferenser och seminarier. Nästa frukostseminarium äger rum 4 december där vi talar om Upphandling som motor för energieffektivisering Håll utkik i vårt kalendarium här på webben. Kanske är vi snart på en plats nära dig!

Titta på våra filmer från konferensen

Anmäl dig till frukostseminariet

Kommentera