Bloggbild_innovationdialog.jpg

Presentation

Dialog och innovation

Vi bloggar om spännande möten, workshoppar, seminarier och andra exempel som rör dialog och innovation i upphandling. Till dialog- och innovationsbloggen

Människor kommer och går men uppgiften består

Av: Dialog och innovation Dialog och innovation 0

Att lösa en samhällsutmaning med innovativa krafter låter sig inte göras av en person. Trots detta är vissa personer oerhört värdefulla i den svenska innovationsresan, de som agerar motor, kunskapsbärare eller de som skapar verkstad.

Niklas Tideklev har länge arbetat med möjligheter, utveckling och utmaningar för innovationsupphandling. Han är en person som axlat flera roller i olika råd och projekt, både hos oss och i andras regi. Genom att pedagogiskt förklara Innovationsupphandling som begrepp har han stöttat många organisationer i att ta nya kliv mot helt nya lösningar för behov som måste lösas på nytt sätt.

Nu slutar Niklas hos oss på Upphandlingsmyndigheten och hur tråkigt detta än är för vår egen del kan vi bara gratulera de som framöver får förmånen att arbeta med honom. Vi som är kvar kommer såklart fortsätta finnas här för alla er som behöver stöd och hjälp i frågor som rör innovationsupphandling. Inga frågor är för naiva eller komplicerade för att vi inte ska ta dem på allvar och vi fortsätter att driva på arbetet med att utveckla och främja innovationsupphandling. I vissa fall behöver vi ta oss fram i obanad terräng, men tillsammans med mod och uthållighet flyttar vi fram positioner och löser stora utmaningar genom att vara kreativa. Vi har stor kompetens, engagemang och framför allt kunskapen.

Följ med oss på resan, via vår LinkedIn showcase-sida, eller ta del av material, filmer och goda exempel.

Vi önskar så klart Niklas lycka till på sin vidare resa och passar på att åter gratulera kommande kollegor och samarbetspartners! Vi ser fram emot fortsatta diskussioner om innovation i upphandling.

Niklas Tideklev slutar på Upphandlingsmyndigheten

Foto: Katarina Bentzer Berglind

Niklas Tideklev avtackades på Upphandlingsmyndigheten i fredags. Från vänster: Nina Widmark (Vinnova), Maria Öhman, Niklas Tideklev, Johanna Enberg, Charlotta Palmgren. Ej med på bilden är Hans Fondelius och Sara Kinnander vilka också ingår i vårt team för dialog- och innovationsupphandling.

Kommentera