Bloggbild_livsmedelsteamet.jpg

Presentation

Livsmedelsteamet
Livsmedelsteamet på Upphandlingsmyndigheten

Vi bloggar om vårt stöd inom upphandling av livsmedel, vårt regeringsuppdrag kring livsmedel och det aktiviteter vi utför för att bidra till bättre livsmedelsupphandlingar. Till livsmedelsbloggen

Välkommen till de nya livsmedelssidorna och bloggen för livsmedel och måltidstjänster!

Av: Livsmedelsteamet Livsmedel 0

Vi i livsmedelsteamet på Upphandlingsmyndigheten är stolta över att vi nu kan presentera ett uppdaterat och målgruppsanpassat stöd till dig som arbetar med upphandling av livsmedel eller måltidstjänster. Vi hoppas också att du som är intresserad av upphandling inom livsmedelsområdet av annan anledning ska få ökad kunskap om frågorna genom våra nya sidor.

Vad finns på de nya sidorna?

Här hittar du information som är viktig vid upphandling, utifrån livsmedelsperspektivet. Beroende på vem du är och vilken typ av information du söker ska du här enkelt kunna läsa om förberedelsefasen inför upphandling, själva upphandlingsprocessen, avtalsförvaltning, uppföljning och hållbarhetsfrågor kopplat till den offentliga måltiden. Vill du fördjupa dig mer i något speciellt ämne finns på varje sida länkar till mer information – på vår webbplats och andras.      

Bloggen blir den nya kommunikationskanalen 

Vi vill också passa på att hälsa dig hjärtligt välkommen till bloggen för livsmedel och måltidstjänster. Här kommer vi löpande publicera nyheter, information om kommande aktiviteter, dokumentation från våra genomförda aktiviteter och annat matnyttigt på området. 

Prenumerera på bloggen!

Gå in på vår sida om livsmedelsuppdraget och välj att prenumerera på vår blogg. Då får du veta när något hänt på bloggen, detta kommer att framöver att ersätta de e-postutskick ifrån livsmedel@uhmynd.se som vi vanligen skickar ut.

Vi vill också gärna föra dialog med er som följer oss, kommentera gärna på bloggposter, men kom ihåg att hålla en god ton!

Varma hälsningar,
Livsmedelsteamet Upphandlingsmyndigheten

Monica Sihlén
Eva Edin
Helena Robling

Kommentera