Välkommen till Upphandlingsmyndigheten!

Av: Susanne Lång 0

Idag den första september har vi äran att få välkomna dig till vår alldeles nya myndighet och nya webbplats.

 I eftermiddag knyter civilminister Ardalan Shekarabi band och inviger myndigheten. Att knyta band ska symbolisera alla band vi vill knyta med dig, upphandlare och leverantörer och alla olika organisationer vi kommer att samarbeta med. I vårt arbete att utveckla den offentliga upphandlingen och det stöd vi erbjuder.

Det är med stor ödmjukhet och förväntan som vi nu lanserar vår myndighet med ny webbplats, ny organisation och nya utmaningar. Det har varit ett roligt och hårt arbete de senaste månaderna för att komma hit. Många har gjort fantastiska insatser - ett tack till allt engagemang. Och det är en stor trygghet att vi har med oss medarbetarna och allt tidigare arbete som bedrivits inom stöd på Konkurrensverket, Upphandlingsstödet vid Kammarkollegiet, Miljöstyrningsrådet och Vinnova.

Och det är nu arbetet i Upphandlingsmyndigheten börjar. Det är nu vi tar våra första steg som egen myndighet. Det är nu vi börjar vårt arbete med att finnas till för dig, för upphandlare, leverantörer, miljösamordnare, verksamhetschefer, beställare, och alla andra. Vi är ett kunskapscentrum inom offentlig upphandling. Och vi behöver din hjälp. Vi vill veta vad du efterfrågar, vad du tycker om det stöd vi ger och vad du tycker om vår webbplats. Så vi kan göra ett så bra arbete som möjligt utifrån dina önskemål och dina behov. Vi vill vara en modern lyssnade och lösningsorienterad myndighet som bidrar till goda offentliga affärer. Därför behöver vi en levande dialog med våra användare och berörda organisationer. Maila gärna mig stort som smått. Botanisera runt här på vår webbplats, svara gärna på vår ”tyck-till-fråga”, se om du hittar några relevanta hålbarhetskrav till din upphandling, upptäck våra webbutbildningar och se dig omkring i största allmänhet. Och jag vill uppmana dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Välkommen till Upphandlingsmyndigheten – vi ses!

Susanne Lång tf kommunikationschef

Kommentera