Start
Ett huvud som det strömmar färgglada tankeslingor från

Ändamålsenliga inköpsorganisationer

Datum:
14 december 2021
Tid:
11:30 - 12:30
Plats:
Online
Arrangör:
Upphandlingsmyndigheten

Tänk om. Det börjar med dig. En stor del av våra skattekronor går till offentliga inköp. Du som leder arbetet i en kommun behöver säkerställa att de offentliga inköpen bidrar till en hållbar samhällsutveckling och skapar samhällsnytta. Och att varje skattekrona ger maximal effekt.

Genom att organisera arbetet på rätt sätt kan ni använda de offentliga inköpen för att nå era mål och lösa flera samhällsutmaningar. Vad är visionen i din kommun? Var med och skapa samtidens organisation för framtidens hållbara samhälle.

Välkommen till vårt digitala event!

Deltagare

Inger Ek, generaldirektör för Upphandlingsmyndigheten, civilminister Ida Karkiainen, Staffan Isling VD för SKR samt representanter från ett par kommuner som kommit en bit på väg i att skapa ändamålsenliga inköpsorganisationer. Eventet modereras av Helena Blomquist, reporter och programledare på SVT.

Vem kan delta?

Det webbsända eventet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är kommunchef eller -direktör, kommunstyrelsens ordförande eller ledande kommunpolitiker. Även du som har en motsvarade funktion i en region kan ha behållning av att ta del av detta seminarium.

Seminariesändning

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig kommer dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Personuppgifterna som lämnas i samband med anmälan sparas bara så länge som det krävs för administrationen. Syftet med behandlingen av personuppgifterna är att uppfylla myndighetens informationsuppdrag. Uppgifterna kan fås ut eller tas bort på begäran.

Om Upphandlingsmyndighetens behandling av personuppgifter