Start

Statistik på antal överprövningar i Sverige och i övriga Europa

Publicerad 12 april 2017
Hej!

Jag skulle vilja veta var jag kan hitta statistik kring hur många överprövningsärenden det är i Sverige årligen samt hur situationen ser ut i andra EU-länder.

Jag skulle vilja ställa dessa siffror mot hur många begäran om förhandsavgörande från EU-domstolen som inkommer årligen från respektive EU-land.

Kan ni vägleda mig i detta?

Peter

Publicerad 12 april 2017

Hej Peter,

Tack för din fråga. Vi redovisar en del statistik om överprövning i Upphandlingsmyndigheten och Konkurrensverkets rapport med statistik om offentlig upphandling. Senaste rapporten hittar du på vår webbplats. Senaste statistiken hittar du på vår webbplats. Har du ytterligare frågor om statistiken så får jag hänvisa dig vidare till Konkurrensverket eller Domstolsverket.


Vänliga hälsningar,

Andreas

18 april 2017 (Uppdaterat 02 juli 2021)

Kommentera

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt. Här kan du läsa om Upphandlingsmyndighetens policy för innehåll och personuppgifter i Frågeportalen.

Fråga oss!

25–26 april är Frågeservice stängd på grund av verksamhetsutveckling. På grund av en stor mängd inkomna frågor har vi just nu längre svarstider i Frågeportalen.