Start

Bättre affärer för 803 miljarder! Seminarium 4: Hur kategoristyrning underlättar hållbarhetsarbete

Datum:
10 februari 2022
Tid:
08:30-09:30
Plats:
Online
Arrangör:
Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv, Sveriges Kommuner och Regioner och Upphandlingsmyndigheten fortsätter med en ny serie digitala frukostseminarium under våren 2022. De delar som sändes under hösten 2021 har varit uppskattade av de som vill lära sig mer om kategoribaserat arbetssätt. Detta fjärde seminarietillfälle hålls av Svenskt Näringsliv på temat kategoristyrning och hållbarhetsarbete.

Hur kan hållbarhetsarbetet underlättas genom kategoristyrning? Hur arbetar man på bästa sätt med hållbarhet och inköp?

Jonathan O´Brien, författaren till flera böcker om kategoristyrning kommer att prata på temat hållbarhet och kategoristyrning.

Seminariet kommer delvis att äga rum på engelska, översättning kommer inte att ske.

Seminarieledare: Ellen Hausel Heldahl, Svenskt Näringsliv

Att delta på seminariet är kostnadsfritt.

Andra kommande seminarier i serien

Tidigare seminarier i serien 2021

Seminariesändning

Alla seminarium är digitala, missade du att föranmäla dig så kan du ändå ta del av seminariet på Svenskt Näringslivs webbplats: Seminarium 4: Hur kategoristyrning underlättar hållbarhetsarbete

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig kommer dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Personuppgifterna som lämnas i samband med anmälan sparas bara så länge som det krävs för administrationen. Syftet med behandlingen av personuppgifterna är att uppfylla myndighetens informationsuppdrag. Uppgifterna kan fås ut eller tas bort på begäran.

Om Upphandlingsmyndighetens behandling av personuppgifter