Start
Building Sustainabilitys logotyp

Building Sustainability 2021

Publicerad 18 juni 2021
Datum:
30 november - 1 december 2021
Tid:
09:00-17:00
Plats:
Stockholm Waterfront och online
Arrangör:
Stockholms stad och Sweden Green Building Council

Building Sustainability 2021 går av stapeln på Stockholm Waterfront den 30 november till 1 december, med möjlighet att delta via digital plattform. Vi är medarrangörer och välkomnar bland annat till en session om att tänka innovativt vid byggupphandling.

Den här konferensen om hållbar samhällsbyggnad anordnas för femte gången och den här gången i hybridformat. Du kan antingen delta på plats på Stockholm Waterfront, om samhällsläget tillåter, eller via en digital plattform.

I plenum kommer några av de främsta personerna inom samhällsbyggnadsbranschen idag att bland annat göra spaningar kring framtidens hållbara städer i Sverige och i världen, diskutera den gröna finansiella omställningen, sätta samhällsbyggnadsbranschen idag i relation till klimatkrisen och visa på inspirerande och innovativa lösningar för dagens utmaningar.

Den 30 november medverkar bland andra vår generaldirektör Inger Ek i ett panelsamtal med fokus på cirkulär ekonomi och finansiell omställning.

Den 1 december kan vi rekommendera sessionen om att tänka innovativt vid byggupphandling. Fokus är hur den offentliga beställarorganisationen bör tänka och agera för att dra nytta av innovativa lösningar.

Mer information och anmälan på Building Sustainabilitys webbplats