Start

Framtidens klimatneutrala infrastruktur måste upphandlas nu

  • Event
Datum:
6 oktober 2021
Tid:
14:00-15:30
Plats:
Online

Tillsammans driver vi på utvecklingen – beställarnätverket Klimatneutral anläggningssektor visar vägen med upphandling som verktyg för klimatomställning och innovation. Under Innovationsveckan finns möjlighet att delta på webbinarium om vägen mot en klimatneutral anläggningssektor.

Kom med och bidra till framtidens klimatneutrala infrastruktur! I beställarnätverket Klimatneutral anläggningssektor samverkar offentliga organisationer och företag i hela Sverige för upphandling som verktyg för klimatomställning och innovation, med målet att möta framtidens utmaningar.

Ta del av de behov som nätverket har identifierat och de utmaningar de ser. Under webbinariet får du också bidra med dina egna kunskaper och insikter. Vad ser du? Vilka ytterligare behov finns? Vad kan du bidra med i beställarnätverket? Här får du tillfälle att prata om det viktigaste vi har – en hållbar framtid.

Webbinariet är en del av Innovationsveckan och vänder sig till dig som är intresserad av hur framtidens klimatneutrala infrastruktur ska upphandlas. Från Upphandlingsmyndigheten medverkar upphandlingsstrateg Johanna Enberg och hållbarhetsspecialist Jens Johansson.

Anmälningen till eventet har nu stängt.

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig kommer dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Personuppgifterna som lämnas i samband med anmälan sparas bara så länge som det krävs för administrationen. Syftet med behandlingen av personuppgifterna är att uppfylla myndighetens informationsuppdrag. Uppgifterna kan fås ut eller tas bort på begäran.

Om Upphandlingsmyndighetens behandling av personuppgifter