Start

Workshop om att använda märkningar i upphandlingar

Datum:
26 november 2021
Tid:
10.00 - 12.00
Plats:
Online, länk skickas
Arrangör:
Upphandlingsmyndigheten

Idag finns det stora möjligheter att använda olika märkningar som ett verktyg för att upphandla mer hållbart. Nu vill vi ta del av dina erfarenheter och diskutera vilka önskemål du har om att använda märkningar framöver.

Välkommen till workshop om att använda märkningar för att genomföra hållbara upphandlingar.

Syftet med workshoppen är att:

  • Presentera det stöd för att använda märkningar som idag finns på vår webbplats.
  • Dela erfarenheter kring hur märkningar används för att genomföra hållbara upphandlingar hos olika upphandlande organisationer.
  • Diskutera vilka önskemål upphandlande organisationer har om att använda märkningar framöver och hur vi på Upphandlingsmyndigheten kan stötta dig på bästa sätt.

Vem kan delta?

Workshoppen riktar sig till upphandlande organisationer. Den riktar sig till dig som använder märkningar vid upphandling, till dig som vill veta mer om hur märkningar kan användas och till dig som har önskemål om hur vi kan utveckla vårt stöd.

Var och när?

Workshoppen hålls digitalt på Teams den 26 november klockan 10.00–12.00.

Anmälan görs per mail till Susanna Vesterlund senast den 19 november.

Har du frågor om workshoppen? Kontakta Susanna Vesterlund:  susanna.vesterlund@uhmynd.se

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig kommer dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Personuppgifterna som lämnas i samband med anmälan sparas bara så länge som det krävs för administrationen. Syftet med behandlingen av personuppgifterna är att uppfylla myndighetens informationsuppdrag. Uppgifterna kan fås ut eller tas bort på begäran.

Om Upphandlingsmyndighetens behandling av personuppgifter