Branschdialog om Livsmedelsupphandling

Arrangör:

Upphandlingsmyndigheten i samarbete med Länsstyrelsen i Jönköpings län, Region Jönköping, Grönt-Kluster Jönköpings län och LRF.

Tid:

05 dec kl: 11:30 - 16:30

Plats:

Vandalorum, Skulpturvägen 2, Värnamo

Arrangemanget har varit

Strategi och Dialog – Upphandling som ett strategiskt verktyg och dialog som nyckeln till utvecklande affärer (Värnamo)

Välkommen till en eftermiddag full av inspirerande dialog! Vi diskuterar utmaningar och möjligheter med att använda upphandling som strategiskt verktyg och dialog som nyckeln till utvecklande affärer på regional och lokal nivå.

Branschdialogerna syftar till att samla målgrupper inom hela livsmedelskedjan kring aktuella teman som utgör speciella utmaningar för livsmedelsupphandling. En mötesplats där alla aktörer tillsammans bidrar till positiv förändring på vägen mot sunda offentliga affärer för en hållbar framtid.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Sista anmälningsdag är en vecka innan dialogtillfället. En bekräftelse skickas ut efter sista anmälningsdag. Observera att antalet platser är begränsat.

Vid frågor eller funderingar mejla gärna till livsmedel@uhmynd.se

Läs mer om branschdialogerna

Välkommen!
Livsmedelsteamet


Anmälan

När du anmäler dig kommer dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Personuppgifterna som lämnas i samband med anmälan sparas bara så länge som det krävs för administrationen, det vill säga inför och i samband med arrangemanget. Den rättsliga grunden för behandlingen är att utföra en uppgift av allmänt intresse.

Läs mer om hur Upphandlingsmyndigheten behandlar personuppgifter

Kalender.jpg

I vårt kalendarium ser du vilka evenemang, arrangerade av oss eller andra, där det finns tillfälle att träffa representanter från Upphandlingsmyndigheten.