Frukostseminarium om utmaningar med statsstödsreglerna

Arrangör:

Upphandlingsmyndigheten

Tid:

04 jun kl: 09:00 - 10:00

Plats:

World Trade Center, Stockholm

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium den 4 juni för dig i kommun och region som stöter på utmaningar när det gäller statsstödsreglerna.


Under frukostseminariet kommer du bland annat att få svar på följande frågor:

  • Vad innebär statsstödsreglerna i korthet?
  • Vilken hjälp kan vi erbjuda kommuner och regioner när det gäller statsstödsregelverkets möjligheter och begränsningar?
  • Hur vet jag om investeringen är statsstöd?
  • Hur kan kommuner och regioner undvika statsstödsproblematik i en exploateringsprocess?

Medverkande

Anders Asplund, chefsjurist, Magnus Lindbäck, statsstödsexpert, Björn Skarp, Christian Blume och Annika Gullans Wiklund statsstödsspecialister från Upphandlingsmyndigheten är på plats för att ge er svaren.

Medverkar gör även Karl Lundvall, Managing Economist och Erika Karttinen, Economist från konsultbyrån Copenhagen Economics. Thorbjörn Nilsen, expert inom fastighetsekonomi på SABO.

Webbsänt seminarium

Följ webbsändning 4 juni kolockan 09.00 - 10.00.

Frukost serveras från klockan 08.30. Seminariet kommer att webbsändas kl. 09.00-10.00. Vi stannar sedan kvar fram till 10.30 för att svara på eventuella frågor.

Om du kommer att vara på plats behöver vi din anmälan senast 27 maj.

Behandling av personuppgifter

När du anmäler dig kommer dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Personuppgifterna som lämnas i samband med anmälan sparas bara så länge som det krävs för administrationen, det vill säga inför och i samband med arrangemanget. Den rättsliga grunden för behandlingen är att utföra en uppgift av allmänt intresse.

Upphandlingsmyndighetens behandling av personuppgifter 


 
 
 
 
 
 
 
  
Kalender.jpg

I vårt kalendarium ser du vilka evenemang, arrangerade av oss eller andra, där det finns tillfälle att träffa representanter från Upphandlingsmyndigheten.