Offentlig upphandling för ett fossilfritt Sverige

Arrangör:

Fossilfritt Sverige och Upphandlingsmyndigheten

Tid:

20 maj kl: 10:00 - 16:00

Plats:

Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm

Redan idag finns mycket av den teknik som krävs för att vi ska nå målet om att bli världens första fossilfria välfärdsland. Det som krävs är att tekniken efterfrågas på marknaden. Värdet av den offentliga upphandlingen uppgår till cirka 700 miljarder kronor årligen och skulle kunna vara en motor i omställningen till fossilfritt.

Välkommen att delta i ett seminarium där vi reder ut vilka hinder, och framför allt, vilka möjligheter som finns. Hur kan företag, kommuner, regioner och myndigheter samverka så att de offentliga medlen används på ett sätt som gör att vi når de gemensamma målen?

Medverkar gör bland annat Ardalan Shekarabi, civilminister, Inger Ek, generaldirektör Upphandlingsmyndigheten, och Svante Axelsson, nationell samordnare för Fossilfritt Sverige.

Program meddelas senare men du kan redan nu anmäla dig.

Seminariet är kostnadsfritt.

Observera att seminariet filmas och direktsänds på internet.

Anmälan

Vill du delta, fyll i anmälningsformuläret nedan.

Behandling av personuppgifter

När du anmäler dig kommer dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Personuppgifterna som lämnas i samband med anmälan sparas bara så länge som det krävs för administrationen, det vill säga inför och i samband med arrangemanget. Den rättsliga grunden för behandlingen är att utföra en uppgift av allmänt intresse.

Upphandlingsmyndighetens behandling av personuppgifter 


Eventuella allergier:
Kalendarium