Webbinarium: De offentliga kökens ansvar för minskad antibiotikaanvändning

Arrangör:

MATtanken

Tid:

15 nov kl: 13:30 - 14:30

Plats:

MATtanken.se (webbplats)

Vad är antibiotikaresistens och vad kan de offentliga köken göra för att bidra till en minskad antibiotikaanvändning?

I detta webbinarium hos MATtanken får du lära dig mer om vad antibiotikaresistens är och vad de offentliga köken kan göra för att bidra till en minskad antibiotikaanvändning.

Föreläser gör Mia Egervärn, mikrobiolog på Livsmedelsverket och Helena Robling, hållbarhetsspecialist på Upphandlingsmyndigheten. De kommer bland annat att berätta om antibiotikaanvändning i livsmedelsproduktionen och livsmedel som spridningsväg för antibiotikaresistens, samt vilka hållbarhetskriterier som kan användas vid upphandling.

Läs mer och anmäl dig till webbinariet på MATtankens webbplats


Kalender.jpg

I vårt kalendarium ser du vilka evenemang, arrangerade av oss eller andra, där det finns tillfälle att träffa representanter från Upphandlingsmyndigheten.