Start

Jämför kriterier

Här kan du jämföra olika kriterier och nivåer mellan varandra, för att se vilka som passar bäst att använda i din upphandling. Du kan jämföra upp till tre kriterier.

Jämför kriterie 1, formuläret skickas in automatiskt när ett alternativ har valts

Produktgaranti

Krav ID
11477
Kriterienivå
Basnivå
Kriterietyp
Särskilda kontraktsvillkor
Kravtext

Leverantören ska lämna minst fem (5) års garanti som ska säkerställa att produkterna fortsätter att följa specifikationerna i kontraktet, utan extra kostnad. Garantin ska gälla från det datum då produkten levereras till den upphandlande organisationen. 

Garantin ska i första hand omfatta reparation. När detta inte är möjligt ska garantin omfatta utbyte och innefatta ett serviceavtal med möjlighet till upphämtning och återlämning på plats. 

Garantin ska gälla under förutsättning att produkten i fråga används för avsett syfte under normala slitageförhållanden. 

Leverantören ska på begäran inom [tio (10) arbetsdagar eller annan tid som bestäms av den upphandlande organisationen] tillhandahålla en garanti enligt ovan.  

Kontaktinformation som ska användas för att beställa service som omfattas av garantin ska tillhandahållas till den upphandlande organisationen senast vid kontraktsstart. Eventuella förändringar i kontaktinformationen ska utan fördröjning meddelas till den upphandlande organisationen.

Jämför kriterie 2, formuläret skickas in automatiskt när ett alternativ har valts
Jämför kriterie 3, formuläret skickas in automatiskt när ett alternativ har valts