Jämför kriterie 1, formuläret skickas in automatiskt när ett alternativ har valts Välj område för kriterie 1 Välj område Arbetsrättsliga villkor Bygg och fastighet Fordon och transport Giftfri förskola IT och telekom Kontor och textil Livsmedel och måltidstjänster Rengöring, tvätt och hygien Sjukvård och omsorg Sysselsättningsfrämjande villkor
Välj produktgrupp för kriterie 1 Välj produktgrupp Kött Kyckling-, kalkon- och hönskött Mjölk och mejeri Ägg Fisk och skaldjur Frukt och grönt Spannmålsprodukter och socker Vegetabiliska fetter Kaffe, te och kakao Arbetsrättsliga villkor baserat på kollektivavtal Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventioner och hållbara leveranskedjor Förpackningar livsmedel
Välj undergrupp för kriterie 1 Välj undergrupp Kycklingkött Kalkonkött Hönskött Kravpaket kyckling, kalkon och höns Nationella Livsmedelsstrategin
Välj krav för kriterie 1 Välj krav Transport av djur till slakt - kyckling, kalkon, höns EU-ekologisk vara Information om råvarans ursprung - kött Kompetens för transport av djur till slakt - kyckling, kalkon, höns Mer hållbart producerad fodersoja Bedövning vid slakt - kyckling, kalkon, höns Ej näbbtrimning - kyckling, kalkon, höns Hälsoredovisningssystem - kyckling och kalkon Ansvarsfull antibiotikaanvändning - kyckling, kalkon, höns Minimerad antibiotikaanvändning - kalkon Foder utan GMO-innehåll
Välj kravnivå för kriterie 1 Välj kravnivå
Skicka in formulär för kriterie 1