Du är nu på Upphandlingsmyndighetens nya webbplats. Information om vår webbplatsen och hur den är utformad.

Uppdaterat stöd för bland annat anti-korruption och tillgänglighet

Publicerad 02 december 2020

Nu är det bara några veckor kvar innan vår nya webbplats lanseras. De sista uppdaterade sidorna läggs nu upp på vår betawebbplats där du nu bland annat hittar vårt stöd kring anti-korruption, tillgänglighet, avtalsförvaltning och sysselsättningskrav.

En av de stora insatserna som gjorts under våren och hösten är att uppdatera och framförallt kundanpassa i stort sett allt vårt webbstöd. Våra principer för innehållsarbetet har varit att våra användares behov är i fokus, att vårt innehåll är tydligt strukturerat och att vi är tillgängliga. Vi har samlat och paketerat vårt stöd inom många områden för att göra det mer användbart, goda exempel på detta är vårt senast publicerade stöd för anti-korruption, tillgänglighet och sysselsättningskrav. Med ny struktur, klarspråk och målgruppsanpassat innehåll hoppas vi att våra besökare enkelt ska hitta vad de söker, få tydliga svar på sina frågor och lära sig mer.

På vår betawebbplats hittar du nu bland annat detta uppdaterat stöd:

Vi uppmuntrar dig att besöka vår betawebbplats och gärna ge oss feedback på vårt innehåll och funktioner!

Vår betawebbplats

Utvecklingsprojekt för ett digitalt kunskapsnav

Snart kommer det att vara ännu enklare att hitta relevant information om offentlig upphandling och statsstöd. Vi utvecklar vårt digitala erbjudande, inklusive webbplats, för att du snabbt ska hitta relevant information och stöd

Vi genomför just nu ett utvecklingsprojekt för vårt digitala erbjudande. Utvecklingsarbetet utgår från behovsanalys och intervjuer med målgrupperna för vårt stöd, och sker kontinuerligt tillsammans med våra besökare på webbplatsen.