Praktik och examensjobb för dig som studerar

Är du studerande och vill praktisera eller skriva ditt examensarbete hos oss? Vi ser mycket positivt på att få utbyte med dig som student.

Vi tror att praktik eller uppsatsskrivande bidrar till utveckling såväl för dig som för oss som organisation och arbetsgivare. I den mån vi har behov och möjlighet tar vi därför gärna emot dig som ska ha praktik, exempelvis LIA, eller skriva examensarbete. Vår målsättning är att erbjuda en praktikplats på våren och en på hösten.

Villkor för praktik eller examensarbete

Du ska ha möjlighet till praktik eller examensarbete inom ramen för din utbildning. Förutsättningen är att perioden är studiemedelsberättigande, poänggrundande och att du är försäkrad genom din nuvarande skola. Observera att praktiken inte är en anställning och att ingen ersättning därför ges.

Intresseanmälan vår och höst

Är du intresserad av bli praktikant på Upphandlingsmyndigheten vill vi att du skickar in en intresseanmälan innehållande CV plus personligt brev. Skicka din intresseanmälan till praktik@uhmynd.se. Skriv i mejlet om du är intresserad av vår- eller höstperioden samt hur lång perioden är.

För att anmäla ditt intresse för praktik på vårterminen vill vi ha din intresseanmälan senast 1 september. För att anmäla ditt intresse för praktik på höstterminen vill vi ha din intresseanmälan senast 1 maj. Vi läser mejlen minst en gång i månaden.

Senast uppdaterad:

Relaterad information