Jämför kriterie 1, formuläret skickas in automatiskt när ett alternativ har valts Välj område för kriterie 1 Välj område Arbetsrättsliga villkor Bygg och fastighet Fordon och transport Giftfri förskola IT och telekom Kontor och textil Livsmedel och måltidstjänster Rengöring, tvätt och hygien Sjukvård och omsorg Sysselsättningsfrämjande villkor
Välj produktgrupp för kriterie 1 Välj produktgrupp Kött Kyckling-, kalkon- och hönskött Mjölk och mejeri Ägg Fisk och skaldjur Frukt och grönt Spannmålsprodukter och socker Vegetabiliska fetter Kaffe, te och kakao Arbetsrättsliga villkor baserat på kollektivavtal Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventioner och hållbara leveranskedjor Förpackningar livsmedel
Välj undergrupp för kriterie 1 Välj undergrupp Nötkött Griskött Lamm- och fårkött Naturbete lammkött Kravpaket nötkött Nationella livsmedelsstrategin Kravpaket griskött Nationella livsmedelsstrategin Kravpaket lamm-och fårkött Nationella livsmedelsstrategin
Välj krav för kriterie 1 Välj krav Lösgående grisar Förbud mot svanskupering - griskött Tuggbart och manipulerbart strömedel - griskött Ansvarsfull antibiotikaanvändning - kött och mjölk Utfodring vid uppstallning före slakt Transport av djur till slakt Bedövning vid slakt - kött Foder utan GMO-innehåll Operativa ingrepp med bedövning och smärtlindring - griskött
Välj kravnivå för kriterie 1 Välj kravnivå
Skicka in formulär för kriterie 1