Jämför kriterie 1, formuläret skickas in automatiskt när ett alternativ har valts Välj område för kriterie 1 Välj område Arbetsrättsliga villkor Bygg och fastighet Fordon och transport Giftfri förskola IT och telekom Kontor och textil Livsmedel och måltidstjänster Sjukvård och omsorg Städ och kemikalier Sysselsättningsfrämjande villkor
Välj produktgrupp för kriterie 1 Välj produktgrupp Kött Kyckling och kalkon Mjölk och mejeri Ägg Fisk och skaldjur Frukt och grönt Spannmålsprodukter och socker Vegetabiliska fetter Kaffe, te och kakao Arbetsrättsliga villkor baserat på kollektivavtal Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventioner och hållbara leveranskedjor Förpackningar livsmedel
Välj undergrupp för kriterie 1 Välj undergrupp Kyckling Kalkon
Välj krav för kriterie 1 Välj krav Transport av djur till slakt - kyckling och kalkon Information om råvarans ursprung - kött EU-ekologisk vara Ansvarsfullt producerad fodersoja Ej näbbtrimning - kyckling och kalkon Beläggningsgrad (djurtäthet) - kyckling Handlingsplan för minskad antibiotikaanvändning - kyckling och kalkon Bedövning vid slakt - kyckling och kalkon Hälsoredovisningssystem - kyckling och kalkon Begränsad antibiotikaanvändning - kyckling och kalkon Ekologisk vara - tillägg kyckling & ägg Minimerad antibiotikaanvändning - kyckling och kalkon Foder utan GMO-innehåll
Välj kravnivå för kriterie 1 Välj kravnivå
Skicka in formulär för kriterie 1