Start

Ny kostym för vår Frågeportal

Publicerad 21 oktober 2021

Vår populära tjänst Frågeportalen är nu integrerad i vår webbplats och får därmed ett annat utseende än tidigare. Alla funktioner finns kvar och du kommer att kunna ställa egna frågor, samt läsa andras, i Frågeportalen precis som förut.

Vi hoppas att denna integrering ska skapa tydligare och snabbare vägar in till vårt stöd och ge en sammanhållen digital upplevelse för dig som besökare, oavsett var du kommer in på vår webbplats.

Om du använder Frågeportalen regelbundet kan vi glädja dig med att du fortfarande enkelt kommer att känna igen dig i den integrerade versionen. Och är du en ny användare är det lika enkelt för dig att hitta passande frågor och svar, och även ställa dina egna frågor till oss – antingen via frågeformulär, chatt eller telefon. Du kan också kommentera på andras frågor i Frågeportalen precis som tidigare. 

Utvecklad sökfunktion

Vår sökfunktion har också utvecklats så att det blir tydligare uppdelning av sökningar för olika delar av vår webbplats. På söksidan finns nu tre flikar som anger sökresultat. En flik för våra webbsidor, en flik för våra kriterier samt en flik för frågor och svar från Frågeportalen. Det finns också en filtreringsfunktion för att exempelvis kunna filtrera fram nyheter eller inspirerande innehåll. Allt för att göra sökning på vår webbplats så smidig som möjlig för dig att använda.

Till Frågeportalen

Om vår Frågeservice

I Frågeservice kan du ställa dina frågor antingen via vår tjänst Frågeportalen eller genom att ringa eller chatta med oss. I Frågeservice besvarar våra experter frågor av generell karaktär om upphandlingens regelverk, praktik och våra hållbarhetskriterier samt statsstöd. Vi gör däremot inga bedömningar i enskilda ärenden och granskar därför inte heller till exempel utkast till upphandlingsdokument eller anbud. 

Frågeportalen är ett levande forum där vi gemensamt skapar innehåll och delar kunskap med varandra. Upphandlingsmyndighetens redaktörer modererar forumet vilket innebär att inlägg kan komma att döljas, till exempel om frågeställaren önskar det eller om inlägget innehåller känsliga uppgifter.