Start

Vilka aktuella arbetsrättsliga villkor finns?

Jag kikade lite på er hemsida för vägledning beträffande arbetsrättsliga villkor. Som jag tolkar det så har Upphandlingsmyndigheten tagit fram sådana villkor för taxiförare, städtjänster, snöskottare på tak, måleriarbeten, skogsvårdare, skötsel av grönyteområden, tvätteriarbetare godsförare samt flyttjänster. Inget finns framtaget för bygg och anläggning (förutom måleriarbeten), stämmer det?

Madelene

Publicerad 28 oktober 2021

Hej Madelene,

Ja, det stämmer. I dagsläget har vi inga arbetsrättsliga villkor för bygg och anläggning förutom de du hänvisar till i din fråga. Samtliga villkor finns publicerade i vår kriterietjänst under Arbetsrättsliga villkor baserat på kollektivavtal.

På vår webbplats kan du även ta del av våra publicerade riskbedömningar som omfattar fler branscher än de vi tagit fram villkor för.

Med vänliga hälsningar,

Erika

Jurist

29 oktober 2021

Kommentera

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt. Här kan du läsa om Upphandlingsmyndighetens policy för innehåll och personuppgifter i Frågeportalen.

Fråga oss!

Våra öppettider gäller endast på helgfria dagar. På grund av en stor mängd inkomna frågor har vi just nu längre svarstider i Frågeportalen.