Start

Bli testpilot för våra digitala tjänster!

Vi vill utveckla vår webbplats och våra digitala tjänster tillsammans med våra användare och söker därför efter dig som vill vara med och påverka utvecklingen av vårt digitala kunskapsnav. Det kan handla om att testa webbplatsen, hjälpa oss utvärdera funktionalitet eller innehåll och ge oss feedback.

Vi önskar därför få kontakt med dig som på något vis jobbar med eller berörs av inköp och upphandling, både på köpar- och säljarsidan av offentliga affärer, för att testa våra idéer och lära oss mer om vad du behöver. Inga förberedelser krävs, testet sker via ett digitalt möte och tar cirka en timme.  Vi kontaktar dig när det blir aktuellt att göra tester. Då kan du välja att delta om du har möjlighet. 

Har du frågor går det bra att mejla webred@uhmynd.se

Hantering av personuppgifter

När du anmäler dig kommer dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Personuppgifterna som lämnas i samband med anmälan sparas bara så länge som det krävs för administrationen. Syftet med behandlingen av personuppgifterna är att uppfylla myndighetens informationsuppdrag. Uppgifterna kan fås ut eller tas bort på begäran.

Om Upphandlingsmyndighetens behandling av personuppgifter

Anmälningsformulär

Via formuläret nedan anmäler du intresse att vara testpilot, vi kontaktar dig när det blir aktuellt att göra tester. Då kan du välja att delta om du har möjlighet.

Du kan läsa mer om vårt utvecklingsprojekt för ett digitalt kunskapsnav inom offentliga affärer.