Start

Öppet intressentmöte om hållbarhetskriterier för livsmedel och måltidstjänster

2020-02-06 | Nu drar vi igång årets arbete med förvaltningen av livsmedelskriterierna. Under året ska vi fortsätta jobba med att uppdatera och paketera kriterier för animaliska livsmedel, med fokus på mjölk och lamm. Kom till oss på Svetsarvägen i Solna om du är nyfiken på hållbarhetskriterierna eller vill delta i en rådgivande referensgrupp. Det går också bra att delta i mötet via Skype.

Torsdagen den 19 mars kl. 10.00-12.00 bjuder vi in intressenter inom den offentliga affären på livsmedelsområdet till ett öppet intressentmöte för att berätta om det planerade arbetet med hållbarhetskriterier under året. Upphandlingsmyndigheten är produktägare av hållbarhetskriterierna, men arbetar med rådgivande referensgrupper i kriterieprocessen. På mötet kommer du därför att kunna anmäla intresse för att delta i referensgrupperna som under året ska jobba med produktområdena mjölk och lamm.

Under mötet kommer du att få veta mer om vad det innebär att delta i en referensgrupp och få en uppfattning om ungefärlig tidslinje och tidsåtgång för arbetet. Vi kommer också att göra en kort tillbakablick på 2019 års intressentmöte och de medskick vi fick om vad vi bör fokusera på när vi jobbar med hållbarhetskriterier.

Det brukar vara stort intresse och antalet fysiska platser är begränsade, så vänta inte med att anmäla dig om du vill ha en plats. Du kan också delta via Skype.

Har du några frågor om mötet kan du som vanligt kontakta oss, kommentera nedan eller skicka ett mejl till helena.robling@uhmynd.se 

Allt gott!

Livsmedelsteamet via Helena