Start

Vill du att vi kommer och talar hos er?

Är du intresserad av att någon av våra medarbetare medverkar som exempelvis talare eller paneldeltagare i era arrangemang som rör våra expertområden?

Upphandlingsmyndigheten tar årligen emot en stor mängd förfrågningar om medverkan i externa arrangemang. Det kan handla om till exempel expertkompetens inom hållbarhetsfrågor, innovation, leverantörsmångfald, statsstödsfrågor, juridisk kompetens kring inköpsprocessen eller något annat som rör offentlig upphandling.

I vårt uppdrag ingår det att sprida kunskap om offentliga affärer och vi deltar i arrangemang både nationellt och internationellt. Vi uppskattar att vi är efterfrågade men vi behöver också prioritera mellan olika förfrågningar beroende på inriktning och resurser.

Har du frågor om formuläret? Kontakta kundmötesansvariga

Hantering av personuppgifter

När du skickar in uppgifter genom formuläret samtycker du till att dina angivna personuppgifter registreras och behandlas av Upphandlingsmyndigheten. Syftet med behandlingen av personuppgifterna är att uppfylla myndighetens informationsuppdrag. Uppgifterna sparas i högst 26 månader och kan fås ut eller tas bort på begäran.

Läs mer om hur Upphandlingsmyndigheten behandlar personuppgifter

Kontaktformulär

Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.