Start

Var hittar jag information om aktuella pågående upphandlingar?

Publicerad 08 november 2017
Hur får jag reda på vilka myndigheter som har aktuella upphandlingar på gång? Jag vill inte betala för en sådan information.

Anki Almqvist

Publicerad 08 november 2017

Hej,

För att ta del av pågående upphandlingar behöver du söka i någon av de databaser där upphandlingar annonseras. Någon kostnad för att söka eller ta del av de annonser som är publicerade finns inte.

Däremot kan de olika annonsdatabaserna erbjuda vissa tjänster som vanligtvis är förknippade med en kostnad, såsom exempelvis en samlad bevakningstjänst eller andra tekniska tilläggstjänster.

Utöver att annonsera i en registrerad annonsdatabas väljer även många upphandlande myndigheter även att annonsera sina pågående upphandlingar på sin webbplats.

På Konkurrensverkets webbplats hittar du ett annonsdatabasregister där samtliga registrerade databaser finns publicerade.

Läs mer om att göra affärer med offentlig sektor på vår webbplats.

Lycka till!

Med vänliga hälsningar,

Linnea

08 november 2017 (Uppdaterat 19 mars 2021)

Kommentera

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt. Här kan du läsa om Upphandlingsmyndighetens policy för innehåll och personuppgifter i Frågeportalen.

Fråga oss!

Från och med vecka 23 till och med vecka 32 når du Frågeservice via chatt måndag och fredag klockan 9–12 och via telefon tisdag–torsdag klockan 9–12. Vecka 28 och 29 är Frågeservice helt stängd. På grund av en stor mängd inkomna frågor har vi just nu längre svarstider i Frågeportalen.