Start

Anbud där reseersättning är en del av timpriset

Hej
Vi är ett konsultföretag som har ett ramavtal där man nu ska upphandla en ny fas med de fem olika ramavtalskonsulterna. Det fem konsulter är lokaliserade på olika platser i landet och någon på själva platsen för projektet. Uppdraget förutsätter ganska mycket närvaro på platsen och i anbudsprisen så står det att ersättning för resor. restid och logi ska ingå i angivet timpris. Utvärderingen kommer att ske delvis på poängbedömning kompetens/referensuppdrag m.m. samt om två har lika höga poäng blir det pris. Hur ställer sig det när resekostnader ska vara en del av timpriser? de konsulterna som befinner sig på projektets ort har ju en tydlig fördel sedan de slipper resekostnader?

Ulrika

Publicerad 05 december 2019

Kommentera

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt. Här kan du läsa om Upphandlingsmyndighetens policy för innehåll och personuppgifter i Frågeportalen.

Fråga oss!

25–26 april är Frågeservice stängd på grund av verksamhetsutveckling. På grund av en stor mängd inkomna frågor har vi just nu längre svarstider i Frågeportalen.