Start

Livsmedel, trasig länk

Publicerad 21 juni 2022
Följande länk fungera inte: https://www.upphandlingsmyndigheten.se/kriterier/livsmedel-och-maltidstjanster/kott/notkott/information-om-ursprung-sammansatta-produkter---kott/avancerad-niva/

Det handlar om följande krav: Information om ursprung sammansatta produkter - kött

Är det för att ni att tagit bort kravet?

Lasse

Publicerad 21 juni 2022

Hej Lasse,  

Det stämmer. Vårt hållbarhetskriterium Information om ursprung sammansatta produkter - kött, med kravID 10414:1 har avvecklats och ersatts av kriterium Information om råvarans ursprung - kött med kravID 11527. Förändringen gjordes 2022-05-31 i samband med att vi reviderade de så kallade gemensamma animaliekriterierna. Det nya kriteriet ersätter även baskravet för enkla produkter inom produktgruppen kött. Med andra ord så finns det alltså bara ett kriterium för råvarans ursprung och det gäller för både enkla och sammansatta produkter.

Vänligen återkom om du har fler frågor.

Med vänliga hälsningar,


Charlotta

16 augusti 2022

Kommentera

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt. Här kan du läsa om Upphandlingsmyndighetens policy för innehåll och personuppgifter i Frågeportalen.

Fråga oss!

25–26 april är Frågeservice stängd på grund av verksamhetsutveckling. På grund av en stor mängd inkomna frågor har vi just nu längre svarstider i Frågeportalen.