Start

Hur ändrar vi en annons på Hitta LOV-uppdrag?

Publicerad 28 maj 2019
Hej,

Ansvarig upphandlare för annons om Medicinsk fotvård har slutat hos oss. Hur kommer jag åt att justera kontaktuppgifter samt lägga in ny länk till annonsen.

Kan annan person än den som ska vara kontaktperson lägga in uppgifterna?

Ulrika Ejnarsson

Publicerad 28 maj 2019

Hej Ulrika,

Ni kan skapa en ny användare genom att den som ska ha inloggningsuppgifter till tjänsten Hitta LOV-uppdrag registrerar sig som användare. För att registrera sig som användare klickar du på ”Logga in som annonsör” > ”Ny användare? Registrera dig här.” När du loggat in kan du sedan ta över den aktuella annonsen under sektionen ”Organisationens övriga annonser” och uppdatera kontaktuppgifterna och länken till förfrågningsunderlaget.

Den eller de medarbetare som är angivna som kontaktpersoner i den aktuella annonsen behöver inte vara samma medarbetare som har inloggningsuppgifter till Hitta LOV-uppdrag.

Med vänliga hälsningar,

Erika

Jurist

28 maj 2019 (Uppdaterat 26 april 2024)

Kommentera

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt. Här kan du läsa om Upphandlingsmyndighetens policy för innehåll och personuppgifter i Frågeportalen.

Fråga oss!

Från och med vecka 23 till och med vecka 32 når du Frågeservice via chatt måndag och fredag klockan 9–12 och via telefon tisdag–torsdag klockan 9–12. Vecka 28 och 29 är Frågeservice helt stängd. På grund av en stor mängd inkomna frågor har vi just nu längre svarstider i Frågeportalen.