Start

Storköksutrustning

Det offentliga köket är en energikrävande verksamhet. Utrustningen som används för tillagning, kylförvaring och disk är energikrävande och står ofta på under många timmar per dag. Sett ur ett livscykelkostnadsperspektiv så är det högst relevant att efterfråga energieffektiv utrustning och produkter av god kvalitet. Storköksutrustningen är designad för en lång livslängd och intensiv användning.

Filtrering

Kriteriegrupp
Miljömål
Agenda 2030
Nivå
Typ
Jämför kriterier
Storköksutrustning
Ladda nerBeskrivning
EnergieffektivitetBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - kokgrytor
EnergieffektivitetAvancerad nivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - kokgrytor
IsoleringsmaterialBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - kokgrytor
Energianvändning - rengöringsverktygBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - kokgrytor
MattemperaturgivareBasnivåTilldelningskriterierStorköksutrustning - kokgrytor
LjudnivåBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - kokgrytor
Utbildning för miljöanpassad användning av storköksutrustningBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - kokgrytor
Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventionerBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - kokgrytor
Hållbara leveranskedjorAvancerad nivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - kokgrytor
Energieffektivitetsklass kyl-, frys- och kombinerade kyld/frysskåp samt kyl- och frysbänkarBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- kyl- och frys
Energieffektivitetsklass kyl-, frys- och kombinerade kyld/frysskåp samt kyl- och frysbänkarAvancerad nivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- kyl- och frys
Förbättrad energieffektivitetsklass kyl- och frysskåp samt kyl- och frysbänkarAvancerad nivåTilldelningskriterierStorköksutrustning- kyl- och frys
Livscykelkostnadsberäkning (LCC) kyl- och frysskåpBasnivåTilldelningskriterierStorköksutrustning- kyl- och frys
IsoleringsmaterialBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- kyl- och frys
KöldmedierAvancerad nivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- kyl- och frys
KlimatklassBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- kyl- och frys
Utbildning för miljöanpassad användning av storköksutrustningBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning- kyl- och frys
Begränsning av biocider (antibakteriella ämnen)BasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- kyl- och frys
LjudnivåBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- kyl- och frys
Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventionerBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning- kyl- och frys
Hållbara leveranskedjorAvancerad nivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning- kyl- och frys
Minskad vattenmängd vid slutsköljningBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Diskmaskiner
Återanvändning av diskvattenBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Diskmaskiner
IsoleringsmaterialBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Diskmaskiner
Värmeåtervinning av överskottsångaBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Diskmaskiner
Värmeåtervinning av överskottsångaAvancerad nivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Diskmaskiner
LjudnivåBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Diskmaskiner
Utbildning för miljöanpassad användning av storköksutrustningBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - Diskmaskiner
Begränsning av biocider (antibakteriella ämnen)BasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Diskmaskiner
Hållbara leveranskedjorAvancerad nivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - Diskmaskiner
Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventionerBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - Diskmaskiner
Energiprestanda kombiugnAvancerad nivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
Isolering med dubbelglasBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
InduktionsspisBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
Stekbord - energianvändningBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
Utbildning för miljöanpassad användning av storköksutrustningBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
Begränsning av biocider (antibakteriella ämnen)BasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventionerBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
Hållbara leveranskedjorAvancerad nivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning - Ugnar, spisar och stekbord
EnergianvändningBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- Serveringsutrustning
KöldmedierAvancerad nivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- Serveringsutrustning
IsoleringsmaterialBasnivåTeknisk specifikationStorköksutrustning- Serveringsutrustning
Utbildning för miljöanpassad användning av storköksutrustningBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning- Serveringsutrustning
Arbetsrättsliga villkor enligt ILO:s kärnkonventionerBasnivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning- Serveringsutrustning
Hållbara leveranskedjorAvancerad nivåSärskilda kontraktsvillkorStorköksutrustning- Serveringsutrustning